Chaotic

Mitt uppe i flyttkaos, allergikaos och pluggkaos så det blir nog inte så speciellt mycket bloggande just nu. Funderar även på om jag borde göra lite förändringar här på bloggen. Är ganska säker på att mina händer kommer se förfärliga ut när allt detta är slut och klart och färdigt. Om en vecka har allt detta lugnat ned sig hoppas jag. Vill ju hinna umgås med vänner och bekanta. Känner mig som världens hemskaste person som inte ens hör av sig men jag är urkass på att hålla sms-kontakt. Vill ju se människorna jag pratar med. Kanske borde börja ringa folk mer?
Var föresten till Västerås (där pappa jobbar för tillfället) och hämtade volvon (familjens bil) så är för tillfället med bil och jisses vilket ansvar det är. Måste ju hitta parkering och se till att allting sitter fast, att jag har parkerat rätt och så vidare. Nej, oavsett hur mycket enklare mitt liv ibland skulle vara om jag hade bil så är jag ganska nöjd med mitt sl-kort. Det hade kunnat vara billigare men aja, he funk ju.
Skickar en massa kramar (vanliga och/eller hjärnkramar/hjärtkramar) till alla och så får vi se när jag skriver något nästa gång!
Vardagsliv | | Kommentera |
Upp