Det är torsdag och jag har blåmärken lite överallt...

Varför? Torsdagen är något veckovis omöjligt att undvika däremot är blåmärken inte det, speciellt inte om man heter Terhi Marianna Kilpeläinen. Jag for och åkte snowboard igår. Hmm allt med det låter riskfyllt eller hur? Största skadan uppkom inte då jag åkte i backen, nej utan när jag just hade kommit upp med liften i Vallsberget, Piteå och skulle spänna fast ena skon...  Klumpig som jag är tar jag och halkar på min egen bräda som sitter fast i min vänstra fot och ramlar med smalbenet på den andra skons bindning... Japp, klump klump klumpig...
Sen tror jag att jag stukade tån... Då jag ramlade... Då jag stappade med brädan... I finpulvrigt, mjuk snö... (Hur man nu klarar det vet jag inte?)
Haha.. men jag ler ändå mitt liv skulle ju vara tråkigt om jag inte var så oundviktligt och fånigt klumpig..

Hade föresten "sovmorgon" idag...( Pendla aldrig mellan två städer om du vill ha sovmorgon! ) Vaknade av att mobilen ringde som vanligt och att mamma var hemma... Amazing... Så jag fick skjuts med henne till bussen! Lätt riktigt skönt! Men men men nu ska jag ta och arbeta lite med lite text b - uppgifter.
Haj!
| | Kommentera |
Upp