Sure, you're great...

Jag saknar mina kläder hemma i Sverige. Även om jag för tillfället är aningen för tjock för dem så saknar jag de ändå. Jag vet precis vad jag skulle ta på mig och vad jag skulle ta med mig på min semester. Typ som min vita, tunna, långärmade, stickade tröja. Eller som mina leggings. Har inga leggings här. Inga alls (om man inte räknar mina gråsvarta träningsbyxor som sitter tight som fan, men de är inte snyggt och allt för varmt).  Men jag ska inte köpa några heller. I alla fall inte förens jag är i London. Primark, billigt och bra för en fattig au-pair som jag. Haha.

Nej, om jag hade alla mina kläder här i Frankrike så skulle jag redan ha varit klar med min packning. Men det är jag inte. Och ja, jag packar en vecka i förväg för att jag vet att jag absolut inte kommer att ha tid till något annat än att sova och jobba under nästa vecka. Men för tillfället vill jag ingenting annat än att sova. Sova och sova ut. Imorgon jobbar jag och det även om det är söndag. Men det gör ingenting. Har ju liksom varit onödigt ledig i nästan fyra dagar hur de nu ska få det att fungera med min lön. Har ingen aning. Men kul har jag haft i alla fall. Hann ju med Mont Saint Michel. 

På måndag måste jag svänga förbi banken och beställa pund. Vet inte hur mycket jag borde beställa och har inga planer på att spendera allt. Har två pund kvar sedan förra resan. Två pund. Två pund. Haha.

Nej, jag måste sova nu. Har nog gröt i skallen. Känns så och föresten så är jag faktiskt väldigt avundsjuk på alla som är på PDOL även om det inte är världens mest intressanta festival. Det är PDOL och alla mina vänner är där. Saknar er! Och det även om mina dumma felskrivna statusuppdateringar på fb. 

Haha. Ska nog följa mitt egna råd och inte skriva saker när man är trött. Eller packa heller. Vem vet, jag kanske slutar upp med att gå naken eller i mina rosa mjukisbyxor igenom hela europa? Det skulle ju vara allt för härligt. 

God natt!
Over and out...
Frankrike | | Kommentera |
Upp