Onsdag

Jag är trött, bara trött. Vet inte vad jag ska göra eller vad jag ska välja. Vanlig dag, vanlig onsdag.  Svenska, NK och sen Projekt. Fine tänkte jag, svenskan var lätt Jannie var urgullig och skrev upp allt, vi skulle precis som författaren Dante Alighieri göra en tratt som visar alla avsatser i helvetet, där de hemskaste brotten var längst ner och de inte lika hemska var högre upp. Helt okej, lätt uppgift. I NK såg vi på en film om människor som skulle flyga runt i Vintergatan för att kolla om det finns något vettigt ställe att leva på i rymden förutom Jorden, vi skulle även svara på frågor om filmen under filmens gång.
Sedan projekt, har nog aldrig haft så tråkigt, hektigt och förbannat jävla... roligt någonssin.. :) Vi hade en gruppuppgift i statisktik och det gick förjävligt bra =) Vi glömde bara att skriva in den jävla slutsatsen =P Men jajja. Det gick ju ändå bra =)
Jag längtade hem till min sköna säng hela dagen, ville bara sjunka ner i en mjuk säng med dunkuddar och täcken och bara njuta av gosigheten och värmen. Imorgon har jag prov i radio, ska läsa igenom boken och skriva upp det viktigaste..
Aja, hoppas att jag får sova gott i natt =) Om jag orkar skriver jag mer senare. Kramar
| | Kommentera |
Upp