Torsdag

Det är bara en enda vanlig lektion kvar och den är imorgon, då ska jag redovisa den sista uppgiften jag har kvar. Varje dag under denna vecka har jag haft antingen prov eller redovisning, eller nja inte på måndan men alla andra dagar.. Nu ska jag bara vänta på att mediekunskapen ska börja så att jag kan fara hem. Ska cykla, trodde på nått vänster att mediekunskapen började före tio så att jag skulle kunnat ha en möjlighet att ta mig hem tidigare men nepp, måste ta 12.10 bussen om det inte finns nå andra bussar som går mellan tio och tolv. Hitta just en buss som går 11.50 och är framme 12.40 precis då en lokalbuss går från knuten i piteå... Men jag har cykeln i stan så det blir att cykla hem för att sedan ta sig tillbaka till piteå för att klippa mig .. I'll almost not have any hair left after that drastic move.. :P Nemen. Kommer typ ha nån page/bob liknande frisyr tror jag, vet dock riktigt hur men vet att jag måste jämna ut den frisyr jag har nu om jag ska låta mitt hår växa. Vill ha långt hår igen =)

Har föresten bytt min garderob av stora mörka luftigt pösiga kläder som jag annars brukar ha till en oversizad t-shirt med ett skärp och svarta vadlånga leggings, igår hade jag kjol!! en tight kjol i pennform... Amazing ;]
Måste dock börja, även om det nu är lite sent, börja arbeta inför Beach 2008... ;P Sent är det japp men bättre nu än aldrig.

Nu ska jag bara lata och vara allmänt glad. Hare!

"Det är något du vill säga, något du håller tillbaks.
Jag kan se det i dina ögon.
Jag kan se det i ditt sätt att röra dig.
Kan du berätta, viska i mitt öra?
Vill jag veta, kommer du berätta?
Jag saknar dig, jag älskar dig, jag vill vara med dig...
Vad är det du inte berättar?"


| | Kommentera |
Upp