Confetti in my hair

Har varit en VÄLDIGT dålig bloggare på sista tiden och jag ursäktar och "skyller" sådär halvt på min farligt fallfärdiga dator. Min mor kan nu även själv understryka att jag inte ljuger när jag säger det. Den blixtrar till och med. Vet inte om jag borde skratta eller gråta. Kan även lova att så fort jag har en ny dator så ska jag ta upp bloggandet igen. Men för tillfället så kommer jag blogga när jag kan/vågar.

Annars händer det inte så mycket i mitt liv. Jag bor fortfarande i Stockholm och drömmer mig härifrån till något varmare land. Jul spenderade jag som jag senast skrivit hemma i Piteå. Nyår har jag däremot inte berättat så mycket om men det hände inte så mycket heller att skriva om. Jag var i London med några vänner jag träffade i Rennes och vi hade en intressant kväll någonstans i södra London med vin, lekar, musik och en massa skratt. Däremot ska jag aldrig mer spendera nyår där ALLA killar är mer omogna än jag. Har ingenting emot yngre eller barnsliga killar och visst var dessa trevliga men, jag vet att jag är barnslig men, det här var för mycket. Intressant, trevlig kväll men ingen nyårskyss fick jag. Haha.

Sedan dess har det inte hänt så mycket i mitt liv. Kom tillbaka till Stockholm och har pluggat, läst, sovit, ätit, jobbat och shoppat väldigt väldigt lite. Hittade en underbar ylletröja och ett par leggigs. C'est tout!

Föresten så kan det hända om jag får som jag vill att jag inte kommer spendera större delar av nästa vinterhalvår på norra jordklotet. Känner att jag vill pröva på att ha sommar året om. Blir så deprimerad och less och less av allt mörker och all kyla även om jag vet att jag kommer sakna det men det skulle vara så underbart med värme och sol. Detta är dock inga konkreta planer. Det kan mer ses som något som jag vill ska hända så ingenting är bestämt och mest troligt kommer det inte heller att hända men det skulle vara underbart.

Nu ska jag dock ta och sova. I alla fall försöka för att imorgon färdigställa ett jobb för Strix. Fick även veta för några veckor sedan om datumet för sändningarna för programmet jag har jobbat på. Det är ju då Stylisterna som kommer börja sändas nu till veckan och jag är SÅ taggad att få se slutresultatet av nästan två månaders HÅRT arbete. Of to bed.

Kramar!

Isot halit ja pusut Mummalle ja Vaarille! Minulla on niiiiiin hirveästi ikävä teita ja toivon etta voisin tulla teille! <3

Vardagsliv | | Kommentera |
Upp