What's insomnia again? Kick me in the head, darling.

Hej ni.

Jag ligger i min säng och är hjärnlös och orkeslös för tillfället. Varför? Jo, för att jag inte kunde sova i natt. Har nog allt som allt sovit 1,5-2 timmar i natt och då räknar jag de 30 minuterna jag hann somna vid halv nio. Min hjärna ekar tom och jag borde helt seriöst göra något vettigt som att städa men jag är död. Överväger att tvinga tjejerna (Chloé är här, med mig och Sarah, mitt i en skolvecka eftersom hennes lärare strejkar) att se film. De kommer inte klaga det kan jag ju redan nu konstatera. 

Nej, en film redan nu kommer nog inte vara acceptabelt då de med all säkerhet kommer få se en i kväll då deras far tog med 47?! filmer tillbaka från staterna. Alla från en outlet men ändå jättebra filmer. 

Skickade hem ett postpaket med lite diverse saker som jag vet jag inte kommer behöva i Stockholm eller som jag vet kommer ta för mycket plats och kommer vara för tungt. Blir nog ändå illa tvungen att skicka två andra paket, ett med alla papper av olika slag som jag har samlat på mig här men inte vill slänga och det andra med typ tyngre kläder. Haha. Sen beställde jag äntligen skorna jag ville ha från Nelly. Mums, mum kan jag bara säga. Lär väll synas med dem på när möjligheten infinner sig eller när jag kommer komma ända upp till Piteå. Syster Anna kommer dock vara halvgalen vid den tiden då hon inte har fått öppna dessa paket (köpte en klänning tidigare från Nelly som redan är hemma) då de ligger just framför hennes näsa. Väntar man på något gott, osv. 

Nej, nu ska jag ta och hälla i mig något uppiggande, ta huvudvärkstabletter och äta en frukt eller något liknande och faktiskt ta mig i kragen och göra det jag är betald för. 

Så, vi hörs sen senare gissar jag och ha det bra!

Kram till er alla och jättekramar till de som behöver dem extra mycket för tillfället!
Frankrike | | Kommentera |
Upp