Sommarlov idag, ändå har jag lika mycket kvar att göra

Pheu, en timme till av vänta. Sen blire fika med klassen och efter det så rektorns tal i kvadraten och sen bär det till biblioteket efter det så att böckerna kommer tillbaka innan det är absolut försent och jag måste betala väääldigt mycket med pengar som skuld. Inte något jag precis vill göra. Hann inte äta frukost imorse, skulle fixa till mig men, he blev it. Eller jo, lite om man räknar med klänningen och håret men sminkningen. Never ever... orkar inte ens bry mig.

Är inte så speciellt intressant inser jag då jag har i genomsnitt 2 personer på min blogg varje dag... Hahah. Kanske ska skriva lite mer kontroversiellt, eller, nee... Orkar inte. Mitt nya motto: Orkar inte! Eller det får vara det några veckor frammåt. Mjau!

På måndag har jag uppkörning, önska mig lycka till. Behöver det! =) I alla fall ha en bra skolavslutning oavsett om ni redan har haft det eller inte. Jga ska hur som helst njuta av friheten senare. Ingen mer skola (även om jag har skolarbete kvar) på 2 månader och 13 dagar. Ska inte räkna ner till att skolan börjar. Njuta av tiden =)


Aja, ha det bra och så kanske jag skriver nått i sommar. Om jag orkar.. ;P
| | Kommentera |
Upp