All capacities on battery save mode

Jag fick en present igår. En av mina kollegor har varit i Frankrike på semester och passade då på att köpa lite presenter till var och en av oss medarbetare. Min present var vegannutella. Vanlig nutella innehåller mjölk, laktos, skummjölkspulver osv. Nu kanske det låter som en konstig present men tro mig när jag säger att jag inte kan vara mer överlycklig. Först och främst så är det hur svårt som helst för mig i normala fall att hitta liknande saker för mig här i Sverige. Tänk efter, nutella... Mummmmmmmmssss! Vet inte hur jag ska göra så att burken håller sig, vill ju ha kvar den för all framtid. Vegan betyder att den är fri från alla/utan animaliska produkter (kött, mjölkprodukter, ägg, animaliskt fett osv.) vilket gör att den är mjölkfri. Veganmat ska alltid vara mjölkfri och därför blir jag så överlycklig varje gång jag hittar något gott som är veganskt. 
 
Föresten ser det ut som om jag aldrig kommer bli frisk. Åkte till jobbet igår med en lätt huvudvärk, i vanliga fall är det ingen fara, men sen så barkade det bara åt något håll och jag fick en fullskalig migränattack. Det var bara att åka hem och dra för gardinerna och låtsas som att jag ligger på ett moln där inte ett ljud når mig. Lite svårt när man bor i en lägenhet där man kan höra ALLT som händer i trapphuset och ALLT som händer hos grannarna och man måste ha balkongdörren öppen för att få in syre. Ringer nog någon vårdcentral snart och kräver att de gör en fullspektrumblodanalys, hjärnröntgen och allt annat för att hitta var felet är. Kan ju inte må så här. 


Hitta ett fel. Bjuder på en bild som jag tog igår ... Skulle skriva om innehållet på en av maträtterna på menyn men glömde att skriva klart ett ord. Tankspridd?? Det ska stå -lök efter en ingrediens. Tror karäktären på maträtten ändras gravt om det som står är korrekt. Kan ju föresten även påpeka att det tog en dryg timme för mig att inse mitt misstag.
Vardagsliv | | Kommentera |
Upp