Nu skaaaaa jag sova, eller?

Hemma efter en intressant middag hos en före detta dagmamma till tjejerna. Helt klart underbara människor och jättegod mat. Äter saker jag aldrig trodde jag skulle äta. Men kan liksom inte säga "nääää, usch vad äckligt det är med blablabla" så nu är det så att jag bara helt enkelt äter det. Och med det inser att rökt men samtidigt gravad :S lax är helt och hållet ätbart. Kommer dock aldrig äta gravad lax. Men ni förstår poängen.

Föresten innebär inte middagar samma sak i Sverige som i Frankrike. Definitely not. Middagar här är som rena rama jättegrejen med allt möjligt som man kan komma på. Speciellt middagar hos andra människor. Sen så äter man dessert till alla måltider. Och dessert kan vara vad som helst som är gott. Frukt, dessertyoghurt, yoghurt, you name it. 

Håller nog på att bli galen. Tänker på fyra språk samtidigt. Ska nog låta bli att skriva på finska på morgonen. Gör nog det på kvällen från och med nu. Höll på att säga till tjejerna på finska i morse. Hade varit ganska kul att se deras reaktion dock. Haha.

Imorgon ska jag nog upp ganska tidigt. Vi ska till Mema och Mami vilket är franskt slang för gammelmormor och farmor och äta middag. Middagar hela tiden. Ingen frukost alls. :P

Nu SKA jag sova! Läser nog dock lite bok före jag somnar helt och hållet!

Saknar Sverige och människorna där. Raaa, vill göra något vettigt imorgon :P
Frankrike | | Kommentera |
Upp