Nattmösseprat

Sitter och ögnar igenom, för första gången på ett flertal månader mina klasskompisars bloggar. Inte för att jag känner mig tvingad eller för att jag vill känna mig som om jag vet vad som händer i deras liv utan bara för att det bara blev så. Jannies pixbox med gårdagens bilder som jag ville kolla på blev till någon annans som blev ännu någons som fortsatte. Nu orkar jag helt ärligt inte längre. Läste inte noga, ville inte, ville bara le till det som alla sa var positivt. Jag saknar positivt. Kl är mer eller mindre tio över elva på kvällen nu och jag borde seriöst ligga i min säng och sova eller iaf göra något vettigare än att sitta framför Internet och bara skriva om absolut och definitivt ingenting.

Känner att förändring är på gång, borde färga håret, har planerat hela lovet till att göra klart den del som stressar mig mest i mitt liv just nu. Min hög med läxor och förseningar. Pinsamt. Jag borde ju fatta bättre, eller? Men somsagt jag är dock bara 17 och har minst 50 år förhoppningsvis att leva och det är ju inte mer än underbart. Men som tidigare, jag behöver färga mitt hår. Det är rentutsagt äckligt fult och förjävligt i den färg det är nu. Spenderade hela min högstadietid att jag inte skulle ha den hårfärgen jag har nu men... Det man undviker mest kommer sparka en i arslet snart nog.

Nu ska jag ta och krypa in i min säng, sa godnatt till Peter för snart en timme sedan, jag var sömnigt trött då... Nu har tröttheten gått över till övertrötthet och jag skulle klara av att skriva en bok just nu med all filosofisk poesi och allmän skit som snurrar i mitt huvud. På tal om filosofisk poesi och så vidare var jag på ett "seminarium" eller vad man nu kan kalla det med Bob Hanson, poet och författare, Otroligt bra! Så glad att jag for dit, så glad att jag fick höra det han sa och hur det han sa gick inop med mina teorier :P om så mycket som jag har tänkt på på sistone. Men NU ska jag gå och lägga mig, det är ju fan livsfarligt att skriva. Hehe, men ändå kan jag inte leva utan det.

Kramar till dem som läser, de är få men uppskattade och jag vill inte ens veta vem de är. :]
| | Kommentera |
Upp