Flies by, fly by and then, eh

Jisses vad snabbt tiden går. Här tänkte jag att det bara var någon dag sedan jag sist bloggade och så har det gått över en vecka. 

Vad har hänt sedan jag sist? Midsommar, jobb, lite shopping, lite barnvaktning. Har träffat nya trevliga människor och hunnit prata litet med tjejerna från Frankrike. Har även hunnit göra planerna för juli (för jisses vilken månad det kommer vara, fullt upp från 2 juli till sista juli).
Åkte förbi Myrorna i Ropsten igår och hittade en klänning, en jacka, sju engelska pocketböcker och Norstedts fra-sve, sve-fra lexikon! Allt under 320 kr! Gillar som sagt sådant! 
 
Klänningen är jag förälskad i. Bara så ni vet. Blir sådär blixtförälskad i kläder, gärna second hand, väldigt ofta nuförtiden. Inte mig emot. Hehe. Hur skulle jag kunna ha något emot något jag gillar. Eller, det kan man visst. När jag tänker efter. Man kan älska och hata något samtidigt. Hur som helst älskar jag hur den sitter över bysten, att den sedan är lös och lite för stor men det får jag ta. Man kan ju alltid leta upp ett bälte eller något sådant.

Nu ska jag in i duschen och sedan ska det inhandlas lite mat.
Kram på er!
Vardagsliv | | Kommentera |
Upp