I should be concentrating on something else

Nu har snart två veckor gått av de hundratjugo veckorna jag kommer gå på universitet. Haha. När jag nu sätter det i det perspektivet så ser jag saken med litet annorlunda ögon. Jisses så många veckor. Vad har jag gett mig in på?

Sedan sist så har jag inte gjort speciellt mycket annat än att plugga, läsa och skriva. Har gjort upp en massa listor och spelat lite musik.
Har börjat med balsammetoden och för tillfället så mår mitt hår lite, hmm, intressant är kanske rätt ord. Måste byta balsam då det jag använder nog är lite för tungt för mitt hår men det kommer nog fixa sig tillslut. Måste även toppa håret så att de förstörda delarna av håret inte skadar det "friska" så mycket mer. När det blir är dock en annan fråga. Ska nog hitta någon prisvärd drop-in tid någonstans och bara få det gjort. 

Jonna, Pappa och min vän Anna har varit förbi här i Stockholm en vända var (alla vid olika tillfällen) och det har varit kul. Hann inte umgås så speciellt mycket med någon av dem förutom Anna men då hade jag ändå massa universitetssaker i huvudet. Har lite problem med CSN för tillfället och det är ganska irriterande. Men vi åt i alla fall med några av Annas vänner på Vapiano (nomnomnom) och sedan gick vi på bio och såg "Ego". Gullig film och i det stora hela bra gjord. Man blev ju lite småkär i killen som spelade huvudrollen men blir man inte alltid (oftast) lite småkär i dem? Haha. 

Nu ska jag fortsätta läsa igenom (läs: traggla igenom) kulturpropositionen från 2009 och hoppas att jag inte försover mig imorgon. 
Kram på er!
Vardagsliv | | Kommentera |
Upp