Mysigt värre

Min högsta önskan just nu är att min mage ska återställas till normalläge. Alltså läget där jag kan äta allting utan att må illa av det. Och föresten, att mitt immunförsvar blir ett immunförsvar igen. Sedan torsdag har min mage lekt fan och nu får det väll räcka? Kan inte äta något sött eller något alls som inte är tråkigt utan att min mage krashar. Kommer försöka överleva på rostat bröd, äpplen, bananer och vatten de närmaste dagarna. Vill verkligen inte ha en jobbig mage.

Förutom jobbiga magar så händer det inte speciellt mycket här. Igår bakade jag en "chokladkaka/kladdkaka" som blev mer en brownie än en kladdkaka. Men god var den! Idag har jag jobbat sedan klockan nio, pausat mellan halv ett och tre och sedan jobbat till klockan sju. Under pausen passade jag på att leka med lite yogaövningar. Usch så stel och ovig jag är nu. Höll på att skratta ihjäl mig när jag insåg att en av de övningarna som jag tidigare tyckte var bland de lättare blivit skitsvåra. Haha. Det var en syn så att säga.

Nu ska jag ta och dricka upp något läskigt äckligt som heter "smecta" och visst är bra för upprörda magar. Sen ska jag inta sängläge och jag hoppas att jag får sova ordentligt i natt.

Ha en underbar dag (idag eller imorgon) och föresten, kram!
Frankrike | | Kommentera |
Upp